Započele pripreme za Alku Komarne 2014.

Lijepe vijesti nam stižu iz Udruge Komarne. Nakon što je prošlogodišnja Alka ispunila sva moguća očekivanja i ove godine će se ponovno održati na veselje svih domaćih ljudi ali i naših dragih gostiju.

Video spot najava:

YouTube Preview Image Alka će se održati ispred Bikini Bar-a 08.08.2014. u 20:00h.

Za razliku od prošlogodišnje  fešte, ove godine ćemo imati dosta bogatiju ponudu za sve sudionike ali i za mnogobrojnu publiku. Nažalost, ne možemo vam otkriti baš sve detalje, ali dio možemo 🙂 :

  • 100 litara koktela
  • 100 kilograma srdela
  • 100 litara piva
  • 100 majica sa motivima Alka Komarne za odrasle
  • 30 majica sa motivima Alka Komarne za djecu do 4 godine
  • 120 šalica sa motivima Alka Komarne
  • veliki vatromet
  • 150 komada naočala sa motivima Alka Komarne
  • velike pehare za finaliste

… Vjerovali ili ne, samo smo vam pola nabrojali, a još manje ćete nam vjerovati za sve nabrojano da će biti besplatno. To može samo Komarna!

A1_ALKA_KOMARNA_2014_ok

Princip natjecanja će manje-više ostati isti i o svemu ćemo vas obavijestiti na vrijeme. Obavijesti možete pratiti na našim web stranicama ali i na našem službenom facebook profilu.

U planu nam je da se pravila neće puno mijenjati i vrijediti će da je “u karijoli + 90kg”, a kod dama “u karijoli” će biti nešto drugačija pravila.

Kako bi sve bilo na visokom nivou što se tiče organizacije, Dica Komarne će se kao i prošle godine na ponos svojih mama i tata volonterski puno angažirati oko pomoći, pa će tako;  nositi stolove, skupljati donacije, postavljati Alku, čistiti Rivu, praviti koktele, dijeliti poklone, peći ribu, lijepiti plakate, dizati pehare, slaviti i plesati, jer je ipak zabava na prvom mjestu.

Što se tiče sponzora u pregovorima smo sa vrlo popularnom i poznatom pivovarom i do kraja mjeseca ćemo imati potvrdu o sponzorstvu. Poznati portal našeg kraja će nam biti medijski sponzor kao i radio postaja koja će biti zadužena za objavljivanje spotova najave vezano za sami događaj.

Kako nam se prošle godine nakon Alke javilo dosta naših mještana koji su htjeli donirati  novce ili usluge ove godine to mogu napraviti uplatom u Splitskoj banci na žiro račun Sportska Udruga Komarna 2330003-1100318944 ili kontaktom na komarna@net.hr . Sve donacije će kao i prošle godine biti objavljene na našim web stranicama.

Pripreme su u tijeku i ukoliko imate neki dobar prijedlog što bi mogli dodati u organizaciji slobodno nam javite.

Pozdrav svima iz sunčane Komarne.

 

Pošaljite dalje:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)