Informacije o Komarni

Komarna

Komarna je staro mjesto smješteno na samom jugu Hrvatske. Mjesto prekrasnih zalazaka, laganih maestrala i dugih šetnji može se opisati samo najljepšim epitetima.

Nekad je Komarna bila vrlo zapuštena sa samo nekoliko kuća i vrlo malo stanovnika, ali s vremenom se razvila u pravo malo turističko mjesto kojeg svakog ljeta posjećuju gosti iz raznih krajeva svijeta. Ono što Komarnu čini posebnom je predivna bonaca koja nas posjeti svakog jutra, a vraća se tek navečer sa zalaskom sunca uz pratnju laganog maestrala. Svatko tko posjeti ovu predivnu oazicu mira, dalmatinske pjesme i lijepog prirodnog okruženja zaljubit će se u zalaske sunca, koji su svakog dana drugačiji i sve ljepši.

Pri večernjoj šetnji, sigurno će vam zamirisati poneki roštilj, jer ga svi pripremaju pri zalasku sunca, nemojte se začuditi ukoliko čujete i melodije dalmatinske pisme, često vino uz dobru večeru raspjeva ljude. Pridružite se, jer svi ”domaći” u mistu su društveni i puno gostoprimstva.

Možemo mi još pisati o našem mjestu na kojeg smo veoma ponosni, ali upravo zbog toga je tu naša web stranica, koja će vas detaljno upoznati sa čarima Komarne i svime što ona nudi, a mi vam samo možemo preporučili da nas svakako posjetite i uvjerite se u njenu ljepotu.