UDK se prijavljuje na razne natječaje u 2023.

Nakon pripremljenih i uredno popunjenih svih dokumenata UDK ide sa prijavom za natječaj Županije i to za projekt zdravog razvoja i aktivnog djelovanja u zajednici djece i mladeži.

Glavni cilj projekata će biti: Okupljanje djece i roditelja koja su po bilo kojem osnovu vezana za Komarnu, te omogućavanja zdravog i sigurnog odrastanja, kroz igru, šport, glazbu, ples, likovno izražavanje, znanost i kulturu sjećanja.

Udruga Dite Komarna ima svake godine preko 200 članova.

  1. SPORTSKI DIO:  – svakodnevni kondicijski i nogometni trening za djecu svih uzrasta uz stručno vođenje trenera, te gostiju profesionalnih i licenciranih trenera i voditelja malih škola nogomet.                                                                          Organizacija utakmica malog nogometa 1X u 2 tjedna između domicilnog tima „Vatreni mornari“ i raspoloživih ekipa istog uzrasta sa područja DNŽ i šire.

– Jednom tjedno organizacija „Male škole tenisa“ za sve uzraste uz

Vođenje iskusnog trenera i tenisača i pozvanih profesionalnih trenera i igrača, te asistiranje i volontiranje većih uzrasnih skupina na tradicionalnom teniskom turniru parova.

  – Organizacija teniskog turnira parova koja će se prijaviti na natječaj Zajednice športa Dubrovačko-neretvanske županije.-

  – jednom mjesečno za vrijeme trajanja projekta provesti malu školu ronjenja za sve uzraste koju će voditi licencirani ronilac na prikladnim lokacijama koje sam odabere prema uzrastu polaznika.-

2.BEBY PROGRAM: za vrijeme svakodnevnih kondicijsko – nogometnih treninga osigurati animatore za dječju igraonicu na u dječjem parku – igralištu 1 ili 2 prema željama roditelja ili staratelja djece – smatramo da bi kao animatore ove igraonice odredili, te da bi za to bile-bili najpogodniji mame, tate, dede ili bake sudionika koji bi vodili i navijanja beba za vrijeme održavanja sportskih nadmetanja.-

3. SIGURNO ODRASTANJE: Sa nadležnom policijskom postajom dogovoriti jedan dan za predstavljanje akcije sigurnosti u prometu, te općoj sigurnosti za djecu i mlade u izvođenju djelatnika policije. dogovara i organizira se sa udrugom branitelja policije DNŽ – Metković.  

4.KULTURNO ZABAVNI i EDUKATIVNI PROGRAM: – u pravilu sastojao bi se od glazbenih, likovnih i znanstvenih radionica za sve uzraste učesnika i s prilagođenim programom prema razradi voditelja. Tu bi se koristile domicilne snage točnije stručne osobe – majke, očeve naše djece i njihove stručne radne kolege koje budu mogle osigurati. Lokacije i broj radionica, te njihovu dinamiku održavanja isplanirati će voditeljice – voditelji, kao i teme koje će se obrađivati.

Sat povijesti u oči Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i podizanja zastave na jarbolu, te paljenja 28 baklji u UVALI ili RIVI održati će ratni pripadnik SJP PU VŽ RODA Varaždin u suradnji sa raspoloživim hrvatskim braniteljem iz Komarne

Svi skupa veselimo se novim projektima UDK u 2023.!

Pošaljite dalje:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)