UDK sudjelovala u izboru predsjednika HRS-a

U subotu, 7. studenoga, u Galeriji GKS-a je održan 32. redovni izborni sabor Hrvatskoga ronilačkog saveza u kojemu je sudjelovao i naš predsjednik UDK gospodin Petar Šešelj ,s obzirom da je i naša UDK dio HRS-a, koji je izjavio: “Drago nam je da smo dio jedne velike organizacije poput Hrvatskoga ronilačkog saveza koji su u posljednjih 7 godina 6 puta dolazili sa svojim članovima i predsjednikom Čuljkom na EKO akcije čišćenja podmorja u našoj Komarnoj. Čestitke gospodinu Kamilu još jednom od svih članova UDK!”

Nakon pozdravnih govora gostiju, predsjednik Hrvatske zajednice tehničke kulture Damir Tomić sa svojim suradnicima Hrvojem Nekićem i Tomom Sjekavicom naglasio je poseban doprinos HRS-a u radu same HZTK-e i najavio nove projekte za nadolazeću godinu, u svrhu poboljšanja rada članica zajednice kao i pripreme za proslavu 75. godišnjice ove institucije.

Nakon usvojenih izvješća o radu za prošlu godinu pristupilo se izboru tijela i dužnosnika HRS-a za mandat 2020-2024. Nakon provedenog izbornog postupka za novog predsjednika HRS ponovo je izabran Kamilo Čuljak, za dopredsjednik Valentino Rajković, a za članove Upravnog odbora Mijo Vukušić, Davor RomanovićIvica Ćosić, Josip Bilić Mario Kamenjas. U Nadzorni odbor izabrani su Dario DuićDražen Ivanković i Hrvoje Mrakovčić, dok su za članove u Suda časti izabrani Sandi MagašićRobert Pajk Joško Radić.

Nakon provedenih izbora novoizabrani predsjednik Kamilo Čuljak prisutne je upoznao s prijedlogom Plana i programa rada HRS-a za 2021. godinu koji će se zbog novonastalih situacija s COVID -19 morati dodatno prilagođavati.

Novoizabrani dopredsjednik i Izbornik HRS-a Valentino Rajković također je naglasio da se sve sportske aktivnosti predviđene za iduću godinu moraju prilagoditi novoj situaciji, ali da se nada kako će se većina najavljenog održati u predviđenim terminima.

Shodno dnevnom redu podijeljene su nagrade HRS-a za uspješno djelovanje i doprinos u ronilaštvu povodom 15. obljetnice osnutka udruzi R. K. ‘ADRIATICRO’ – Zagreb, 20. obljetnice Š. R. ‘SCUBA ADRIATICA’ – Zadar i KPASR ‘NERETVA’ – Metković, 45. obljetnica KPA ‘ADRIA’ – Kraljevica te 50. obljetnica RK ‘MARSONIA’ – Slavonski brod.

Pošaljite dalje:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)