UDK predala prijavu u Općinu Slivno za potpore u projektima za 2021.

UDK obavještava sve svoje članove da smo se prijavili u Općinu Slivno za Program javnih potreba u područjima kulture,  predškolskog odgoja,i  sporta za 2021. godinu.

Prijavili smo se za 7 stavaka ali imati ćemo ih ukupno 15- ak u sljedećoj godini na ponos svih nas u Komarnoj. Nadamo se da će Općina prepoznati trud i zalaganje nas svih koji pridonosimo za Komarnu, a time i za našu Općinu Slivno.

OPIS PROGRAMA

  1. Turnir u bućanju ”Komarna Lito 2021.”

Turnir u tradicionalnom bućanju gdje bi se natjecali po principu tri igrača u momčadi gdje bi jedan morao biti domaći igrač iz Komarne u ekipi. Sustav natjecanja bi bio da se koz dva dana turnira sustavom natjecanja “tko prije” do 15 punata dođe do ukupnoga pobjednika.

Broj mjesta bi bio ograničen na 12 ekipa.

Vrijeme i mjesto održavanj bilo bi u lipnju 2021. na bućalištu u Komarnoj.

  1. Međunarodni turnir parova u tenisu “Komarna Open 2021”

Turnir parova u tenisu (muške i ženske kombinacije) u trajanju od 10 dana. Ograničen broj prijava ekipa na 32, a sustav natjecanja na ispadanje. Promocija Komarne i Općine Slivno i gostovanje na radio emisijama u DU-neretvanskoj županiji.

Vrijeme i mjesto održavanja bilo bi u mjesecu lipnju na igralištu u Komarnoj.

  1. Škola nogometa za dječake i curice do 12 godina u trajanju od 3 mjeseca

Po 4. godinu za redom organizirali bi školu nogometa za djevojčice i dječake do 12 godina starosti. Treninzi sa nogometnim trenerima održavali bi se 5 puta tjedno. Savki igrač dobije loptu, dres i bočicu. Organiziranje utakmica u suradnji sa lokalnim klubovima.

Vrijeme i mjesto održavanja bilo bi u mjesecu lipnju, srpnju i kolovozu na igralištu u Komarnoj.

  1. “Alka Komarna 2021.” Zabavna manifestacija za djecu i odrasle

Zabavni tradicionalni događaj guranja u karijoli dva člana posade i gađanje alkarske “sride”. Broj ekipa ograničen na 20 i sustav natjecanja na ispadanje. Mogućnost sudjelovanja i ženskih osoba, muških, turista i domaćeg stanovništva. Međusobno druženje  uz radio emisije na lokalnim županijskim radio postajama.

Mjesto radnje Komarna Riva, mjesec kolovoz.

  1. Dovršetak sadnje biljaka (palme i oleander) uz šetnice u Komarnoj

Već 6. godinu za redom sadimo biljke i održavamo botaniku u našoj Komarnoj. U planu nam je posaditi još 60 oleandera i 4 palme i postaviti 6 klupa na bućalište.

Mjesto radnje Komarne, vrijeme radnje lipanj- listopad.

  1. Turnir u Košarci 3 na 3 “Komarna Lito basket 2021”

Turnir u košarci za žene i muškarce svih dobi po principu 3 na 3 do 11 poena. Broj ekipa bi bio ograničen na 20 i turnir bi trajao 3 dana.

Mjesto radnje Komarna, vrijeme radnje igralište Komarna.

  1. Likovna kultura “Dica Komarne u slikama”

Likovna kultura gdje bi najmlađi crtali crteže na Rivi u Komarnoj. Potaknuti mlađe uzraste na ljepotu našega kraja i Komarne.

Mjesto radnje Komarna Riva, mjesec srpanj.

Pošaljite dalje:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *