Održana 6. Alka Komarna

Ta divna litnja noć!

Prva seoska zabava puna mladosti, osmjeha, veselja i mirisa mediteranske kuhinje “zapasala” je našu Komarnu jučer na večer.

Preko 1.000 posjetitelja što turista što domaći ljudi uživali su u svakom trenutku u najposjećenijoj zabavi u Općini Slivno.

Preko 15 ekipa u karijolama se natjecalo za Zlatnu karijolu pogađajući u sridu, a pobjedu je odnijela ekipa Mirini Ratnici u napetom finalu i to u popularnom pripetavanju pogotkom u sridu!

Konačan redoslijed:

  1. Mirini Ratnici
  2. Sestre
  3. Sexy Gavuni

Tokom napetog natjecanja svi prisutni mogli su uživati u plesu Vatreni Kapetanica/dječje plesne skupine pod “palicom” naše članice Marinele ali i u vatrenom show koji je zbilja bio veličanstven.

Nakon završetka natjecanja svi su se uputili prema štandovima sa besplatnom hranom – od rižota pa sve do mušula, brudeta i nezaobilaznih srdela.

Preko 10 stolova svih mogućih dalmatinskih jela zadovoljio je ukus i onih najvećih gurmana.

Kada su svi mislili da je “to to” iznenadili smo sve prisutne sa vatrometom kojeg se ne bi posramio ni Dubrovnik. Vatrromet je osigurao Adriatica Apartmans naših prijatelja iz Poljske.

Pobjednicima je nagradu za prvo mjesto predao načelnik Općine Slivno g.Smiljan Mustapić, nagradu za drugo mjesto predsjednik Mjesnog odbora Komarna Ivo Jerković, a za treće mjesto predsjednik Udruge Dite Komarne Petar Šešelj.

Fotogalerija:

 

 

Pošaljite dalje:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *