Vatreni Mornari svladali NK Neretvanac Opuzen!

U paklenoj atmosferi igrališta Komarna pao opuzenski Neretvanac rezultatom 5:2!

Dica Udruge Dite Komarne do 8 godina koja su cijelo ljeto trenirali sa trenerom Mirkom napokon su došli na svoje. Stigao je dan utakmice i to doma na našem igralištu.

Kakva je samo to atmosfera bila! Preko 550 gledatelja uz transparente podrške za naše mornare. Babe i didovi matere i ćaće nisu štedjele glasnice – a najslađi dio večeri bio je nastup naših cura/plesne skupine pod imenom Vatrene Kapetanice.

Goste je predvodio proslavljeni igrač i trener Ante Ajduk – Duka.

Kako bi spektakl bio još veći prvu loptu nakon sučeva zvižduka je podbacio proslavljeni komentator HRT-a Anton Samovojska.

Utakmica je počela i navijanje je moglo krenuti – i u 7. minuti golčina našeg Nike za 1:0! Palile su se bengalke, svi igrači su uletjeli sa naviačicama kako bi proslavili vodstvo domaćina! Nakon toga gosti pogađaju 3 prečke, ali onda se ukazao marko i rezultat je 2:0 i s tim rezultatom se otišlo na poluvrijeme.

Drugi dio suvereno odlazimo na 4:0 uz dva zgoditka Nike, a tada gosti ubrzo smanjuju na 4:2, a još jednom golom Nike završavamo utakmicu pobjedom 5:2. Pale se bengalke, svi gledatelji ulaze u teren i neviđena fešta svih u Komarni razdragani pobjedom mogla je početi.

Gostima uz čestitke na borbenoj utakmici počastili smo i pizzama za sve igrače. Uz odličnu organizaciju i mnoštvo komplimenata od strane gostiju još jednom im se zahvaljujemo što su nam se odazvali pozivu sve do nekog sljedećeg susreta.

Tko nije bio neka mu bude krivo, a sve se još jednom može vidjeti u fotogaleriji:

Pošaljite dalje:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *