Održano već tradicionalno čišćenje podmorja u Komarnoj!

Odlična radna akcija je iza nas!

Čišćenje podmorja u našoj Komarnoj proteklo je u radnom i odličnom raspoloženju. Nakon zajedničkog brifinga i nakon jutarnje kavice krenulo se sa pripremama ronilačke opreme naših dragi gostiju iz klubova diljem Lijepe naše ali i Hercegovine.

Glavni na terenu kao i do sada bio je predsjednik ronilačkog saveza RH g. Kamilo Čuljak koji je rasporedio ronioce ali i naše članove te ih u kratkom roku educirao kako prići brodicama prema roniocima, odnosno kako izvlačiti one najteže predmete iz dubina.

Znatiželjni turisti osmatrali su iz daleka što se to događa. Silni broj ronioca i cjelokupna akcija na Rivi malo koga je ostavio ravnodušnog.

Prvi brk Komarne naš barba Mile i teta Mira bili su glavni za pripremu spize, a zajednički ručak je bio u cafe bar „Bikini“ kojem se ujedno i zahvaljujemo na ljubaznošću.

Sav otpad smo uredno zbrinuli u predviđena mjesta i pokazali našima najmlađima kako se treba ponašati prema prirodi i Jadranskom moru.

Hvala svima koji su se odazvali akciji čišćenja pod nazivom „Komarna Lito 2018. Powered by JANAF“ sve do nekih sljedećih susreta.

UDK

Pošaljite dalje:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)