EKO AKCIJA ČIŠĆENJA PODMORJA “KOMARNA LITO 2018. POWERED BY JANAF”

Već četvrtu godinu za redom vrijedni članovi Udruge Dite Komarne organiziraju eko akciju čišćenja podmorja u našoj Komarnoj.

Ništa to ne bi mogli bez naših dugogodišnjih partnera odnosno firme JANAF i Hrvatskog ronilačkog Saveza. Cilj projekta koji nosi naziv ”Komarna lito 2018. Powered by JANAF” je podmorje Komarne učiniti još ljepšim bez nepotrebnog otpada, kako bi se pripremili za početak još jedne turističke sezone. Lani je bilo odlično – ove godine ćemo se još više i bolje potruditi!

Datum održavanja akcije je 17.06. od 08:30h!

 

Općina Slivno će nam pomoći oko zbrinjavanja otpada na mjesto gdje će biti reciklirano sve što se izvadi iz mora.

Naš glavni sponzor akcije je firma JANAF koja je ujedno firma koja jako pazi na ovakve akcije i ekologiju. Sama misija JANAFA je biti prepoznat kao siguran, ekološki prihvatljiv, efikasan i ekonomičan sustav za transport sirove nafte, i skladištenje sirove nafte i naftnih derivata, te postati važan čimbenik i poželjan partner na energetskoj karti Europe.

Bez JANAF-a bi teško uspjeli nešto slično organizirati, a da bi se sve to dobro “čulo” medijski sponzor je Radio Delta gdje ujedno radi naša članica Matea Talajić. Sve u svemu jedva čekamo! 🙂

Očekujemo preko 30 volontera i 30 ronilaca koje će predvoditi predsjednik ronilačkog saveza Kamilo Čuljak zajedno sa našim predsjednikom Petrom.

Pošaljite dalje:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)