Ekipi “Ćelopek” pripao turnir u košarci 3 na 3 “Komarna 2017.”

Radosti pod obručima od ovog ljeta i u našoj Komarnoj.

U organizaciju UDK održao se turnir u popularnom basketu koji je privukao 9 ekipa, a prvilo je bilo da mora biti jedan “domaći” igrač u ekipi. Izašlo se u susret Dubokoj koja nije imala niti jednog igrača iz Komarne.

Iznenađujući broj gledatelja mogao je uživati u dobri potezima ali i u velikoj borbi za svaku loptu jer nismo imali sudaca. Bilo je vatreno na pojedine trenutke 🙂

Prijavile su se ekipe simpatičnih imena kao što su Plaćenici, Kukumari, Ćelopek, Zenica, itd.

U velikom finalu su se našle ekipa Ćelopeka i Plaćenika. Finale, koje je bilo puno preokreta, dobrih poteza, nadmudrivanja i majstorija zasluženo  je pripalo ekipi “Ćelopeka” za koje su igrali isključivo domaći igrači Mateo, Roša i Mirko.

Finale je bolje otvorila ekipa Plaćenika koja je povela čak i 8:2 ali i 14:11 i kada su svi mislili da će Linci, Brane i Leon uzeti trofej proradio je dalekometni šut Ćelopeka i sa tri uzastopne trice osvajaju prvo mjesto konačnim rezultatom 17:15 (igralo se do 16). Posebno je bio efektan posljednji koš koji je odlučio pobjednika jer je zabijen sa 10 metara.

Program je vodio maher toga posla i slavni komentator na BHT ali ujedno i naš član UDK iz Sarajeva Mimo Kulender uz asistenciju našeg Nine.

Tako je prošao prvi turnir u organizaciji naše udruge i nadamo se da će ih svake godine biti sve više.

Fotogalerija:

 

Pošaljite dalje:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)