Eko akcija čišćenja podmorja “Komarna lito 2017. Powered by JANAF”

Već treću godinu za redom vrijedni članovi Udruge Dite Komarne organiziraju eko akciju čišćenja podmorja u našoj Komarnoj.

Ideja za ovaj veliki projekt krenula je od Udruge dite Komarne u suradnji sa firmom JANAF i Hrvatskim ronilačkim Savezom. Cilj projekta koji nosi naziv ”Komarna lito 2017. Powered by JANAF” je podmorje Komarne učiniti još ljepšim bez nepotrebnog otpada, kako bi se pripremili za početak još jedne turističke sezone.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Općina Slivno nam pomaže na način da sav otpad premjestimo na mjesto gdje će biti reciklirano sve što se izvadi iz mora.

Naš glavni sponzor akcije je firma JANAF koja je ujedno firma koja jako pazi na ovakve akcije i ekologiju. Sama misija JANAFA je biti prepoznat kao siguran, ekološki prihvatljiv, efikasan i ekonomičan sustav za transport sirove nafte, i skladištenje sirove nafte i naftnih derivata, te postati važan čimbenik i poželjan partner na energetskoj karti Europe.

Bez JANAF-a bi teško uspjeli nešto slično organizirati, a da bi se sve to dobro “čulo” medijski sponzor je Radio Delta gdje ujedno radi naša članica Matea Talajić

Očekujemo preko 50 volontera i ronilaca koje će predvoditi predsjednik ronilačkog saveza Kamilo Čuljak.

Pozivamo sve ljude dobre volje koje ćemo počastiti i ručkom nakon završetka akcije koja kreće od 09:00h.

Pošaljite dalje:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)