Poznat je datum održavanja Alka Komarne 2016.

Dragi naši vjerni prijatelji, koji svoju Komarnu volite jednako svakog godišnjeg doba.

Već znate da nam je stiglo ljeto jer je Komarna puuunaaa!! Imamo najtoplije i najčišće more, najljepšu Rivu, najromantičniju uvalu, najveselije igralište i daleko najljepše zalaske. Podmorje smo očistili i gosti već neko vrijeme uživaju u svim našim navedenim ljepotama, a sve što nedostaje je još puno dobre zabave.

Mnoge od vas zanimalo je što će biti s našom malom i veselom tradicijom – Alkom Komarne i s obzirom da znamo koliko to znači svima vama, Udruga Dite Komarne i ove godine se odlučila potruditi darovati vam taj poseban datum u našem ljetu. Alka će se održati 06. 08. u 20:00 sati. I ove godine našu Alku prati moto “Cila Riva leži i uživa” i kao svake godine i ove očekujte jako puno iznenađenja. Bit će hrane, puno pića i puno dobre zabave.

Već smo vas obavijestili na koji način možete obaviti obnovu članarine u našoj Udruzi, a ono što je novo ove godine je to da će se i majice za Alku naplaćivati. Svi naši članovi majice će dobiti besplatno, a svi ostali majice će moći kupiti za 30 kuna za odrasle, a za mlađe 20 kuna, a sve da vama napravimo još bolju zabavu nego proteklih godina.

Ljeto već ide brzim tempom, a kako uz kupanje i sunčanje vrijeme brže prolazi, predlažemo Vam da svoje majice već sada rezervirate putem inbox-a jer će količine biti ograničene.

Dragi prijatelji, vidimo se 6.8. u 20:00 sati, a do tada puno dobre zabave i sati kupanja u našem najljepšem moru želi vam vaša

Udruga Dite Komarne!

“Cila Riva leži i uživa”

Pošaljite dalje:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.