Eko akcija čišćenja podmorja “Komarna lito 2016. Powered by C.I.O.S”

Nakon akcijskog čišćenja Komarne u kojoj je sudjelovao veliki broj mještana, početkom lipnja organizira se velika akcija čišćenja podmorja.

Ciscenje podmorja

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ideja za ovaj veliki projekt krenula je od Udruge dite Komarne u suradnji sa firmom C.I.O.S. i Hrvatskim ronilačkim Savezom. Cilj projekta koji nosi naziv ”Komarna lito 2016. Powered by C.I.O.S” je podmorje Komarne učiniti još ljepšim bez nepotrebnog otpada, kako bi se pripremili za početak još jedne turističke sezone.

Ponosni sponzori eko akcije nama na čast!

 

 

 

 

 

Cijela akcija organizira se pod pokroviteljstvom tvrtke C.I.O.S d.o.o, vodeće regionalne tvrtke za sakupljanje i primarnu preradu industrijskih otpadaka te unutarnju i vanjsku trgovinu. Ova grupa u proteklih dvadeset godina prerasla je u vodeću grupaciju u regiji za sakupljanje i recikliranje željeznog i čeličnog otpada, te ostalih otpadnih materijala s pretežno metalnom komponentom. Zbog svih tih kriterija idealan je pokrovitelj za ovakvu vrstu manifestacije.

Također moramo naglasiti i prijatelje akcije firmu Janaf koji su nas također podržali u organizaciji.

U akciji će sudjelovati i oko četrdeset ronilaca iz deset ronilačkih klubova iz Hrvatske i inozemstva, a u ime ronilačkog saveza Hrvatske akciju će predvoditi g.Kamilo Čuljak, dugogodišnji predstavnik saveza.

Medijski pokrovitelji ove manifestacije su ribarski časopis ”Praktični ribolov” i radio Delta Metković, a očekuje se dolazak Hrt-ove ekipe za snimanje poznate emisjije ”More”.

Akcija bi se trebala održati 12.06. sa početkom u 8:00h.

UDK

Pošaljite dalje:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *