Održana velika akcija čišćenja Komarne!

Kako je samo lijepo bilo vidjeti staro i mlado kako zajedno sa istim žarom daju svoj doprinos kako bi Komarna bila još ljepša i još čišća.

Idemo redom! Na sam dan prije akcije moglo se naslutiti da će biti više naših članova i mještana nego prošle godine. Ali tko je mogao zamisliti da će tog jutra biti skoro 30 ljudi na čišćenju. I trebamo napomenuti da je ovog puta bilo dosta više ženske populacije nego muške. Podjelili smo se na dvije skupine kako bi akcija bila što bolje organizirana, dio od magistrale smo kosili sa trimerima to je bio zadatak muške ekipe, a drugi dio miješane ekipe je bilo uređenje same “velike krivine”.

Čupao se korov, kosilo se sve i svašta, kopalo i uređivalo, rezala stabla borova, oblikovalo se cvijeće, nosio se i razvrstavao otpad. Posla preko glave 🙂 ali atmosfera je bila odlična, dapače kao nikada do sada, uz puno dobre volje, šala i smijeha uz mnoštvo ideja kako bi se nešto novo moglo napraviti za našu jedinu Komarnu.

Nakon odrađenog prvog dijela dana išlo se na roštilj kod naše drage Jasminke i Mile, a ujedno se zahvaljujemo našim dragim dancima obitelji Skov koji su financirali hranu.

Drugi dio dana su akciju nastavile uglavnom naše drage mame i kćeri i čistili su područje oko igrališta i oko odlagališta smeća. Od srca jedno veliko BRAVO kako su to napravile.

Također ponosno objavljujemo ovaj foto album u nadi da će svaka sljedeća akcija biti barem u pola dobra kao ova današnja:

Pošaljite dalje:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.