Dica se vratila kući!

Već dugo naše malo misto je veliki rasadnik nogometnih talenata. Mnogi od njih igrali su u Neretvancu, pa otišli negdje drugdje ali su brzo shvatili da je kod kuće najljepše!

Uprava trećeligaša Neretvanca iz Opuzena već je započela pripreme za novu sezonu i umjesto starog trenera Mioča novi trener je Dario Zadro koji je već odradio i dvije utakmice u kupu(Gošk, Zmaj). Što se igračkog kadra tiče na Podvornicu je došao jedan od najbolji trećeligaške konkurencije, riječ je o dojučerašnjem vrataru Neretve Marku Buzovu koji je branio i u Valu i Zagori. Bit će veliko pojačanje na vratima jer je protekle sezone bilo dosta problema upravo na tom mjestu.

Iz RNK Splita se vratio Ante Babić, dite naše Komarne, ali i naš Dino Deak koji je bio standardni prvotimac u NK Vrapče iz Zagreba. Obojica su naši domaći momci i želimo im puno sreće sljedeću sezonu i da uspiju izboriti plasman u Drugu ligu.

Obojica bi trebali biti nositelji igre, Dino bi trebao biti zapovjednik obrane, a Antiša veznog reda.

Osim ljubitelje nogometa ovo je dobra vijest za sve mlade slobodne cure jer niti jedan nema djevojku, i radi lakšeg pronalaska šaljemo vam njihove facebook linkove od profila:

Također bi napomenuli kako su iz lige ispali Jadran Luka Ploče i Neretva Metković.

Živili vi nama!

Pošaljite dalje:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)