Plivački maraton Brijesta – Komarna

Plivački maraton Brijesta - Komarna

Plivački maraton Brijesta – Komarna

Udruga za očuvanje neretvanske baštine iz Opuzena povodom ulaska Hrvatske u Europsku Uniju organizira 1. srpnja 2013. plivački maraton na relaciji Brijesta – Komarna pod nazivom “I Dubrovnik je EU“. Start maratona zakazan je za 11 sati. Maraton je dug točno 2222 metra, a mogu sudjelovati svi ljubitelji plivanja bez učešća kotizacije.

U projekt će se uključiti Dubrovačko-neretvanska Županija, Grad Dubrovnik te turističke zajednice koje djeluju na području pokrivenom maratonom.

Kontakt za prijavu plivača za područje makarske rivijere je gosp. Pero Letica (mob:  091/564-5225), dok je kontakt za prijavu plivača s područja Dubrovačko-neretvanske županije gosp. Mario Dropulić (mob: 091/924-6617).

Okupljanje i akreditacija plivača zakazano je za Villi Bili u Bikini baru u Komarni od 8 do 10 sati istog dana.

Organizatori očekuju da će sudjelovati više od trideset plivača te više stotina gledatelja na kopnu i u brodicama. Turistički brod “Lipa Moja” iz Kleka prevest će sve sudionike iz Komarne u Brijestu na start, čija lokacija je planirana kao početna točka Pelješkog mosta sa pelješke strane. Cilj maratona je drugi kraj planiranoga Pelješkog mosta, odnosno označena plaža odmah do Komarne, u uvali ispod brda “Međed“.

Po završetku plivačkog maratona najavljene su dodjele priznanja i prigodni domjenak.

Iz Udruge pozivaju sve zainteresirane da uveličaju ovaj, nadaju se, prvi tradicionalni maraton,  prenosi portal http://www.emetkovic.com/

 

 

Pošaljite dalje:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)