Spotted Komarna!

spottedNaše misto, naša draga Komarna, koliko god je mala na sve moguće načine prati trendove i novitete.

Najbolji dokaz tome jest da osim najboljeg web-a u regiji i svima poznatog facebook profila, sada imamo i novi hit na facebook-u, popularni Spotted

Što je točno Spotted?

Spotted je najnovija ideja facebook korisnika koja se zasniva na usluzi sličnoj malom oglasniku, no ipak ne onakvog s kakvim se susrećemo svakodnevno, već oglasnik kojeg čak možete ”lajkati”, a potom putem poruke, koja će biti anonimno objavljena sa strane administratora, možete pronaći nekoga koga ste slučajno vidjeli ili saznati nešto više o njemu. Zabavna ”Spotted page” uskoro je postala planetarno popularna, pa sada većina noćnih klubova, sveučilišta, gradskih shoping centara, osnovnih i srednjih škola ili bilo koja mjesta imaju svoj poznati tzv. Spotted. Da naša Komarna nebi bila izuzetak, sada je i ona vlasnica svoje usluge za traženje starih prijatelja, novih ljubavi, ali i misterioznih lica koje ste možda ”slučajno” vidjeli, ali ne znate kako im prići.

Kako koristiti uslugu Spotted?

– Lako! Putem našeg facebook profila lajkajte stranicu ”Spotted: Komarna”. Pošaljite nam u inbox poruku s opisom osobe koju želite pronaći, a galebovi Komarne će sve ostalo napraviti za vas! Sretno, i pozdrav iz OPET sunčane Komarne!

 

 

Pošaljite dalje:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.