SRETAN ROĐENDAN NAŠOJ WEB STRANICI!!!

Sretan rođendan!

Dragi naši… Nije ljeto, studeni je na kalendaru, ali kao da je ljeto. Odavno vam nismo pisali, no sada imamo poseban razlog. Najbolji web u regiji slavi svoj 1. rođendan, povodom kojeg smo mi, vaši vrijedni administratori bacili pogled na statistiku. Nas je zaista iznenadio broj ljubitelja Komarne koji našu stranicu posjećuju i ostaju joj vjerni iz raznih krajeva svijeta. Odkud ideja? – Priznajemo, nismo se nadali da će uspjeh web stranice biti na ovom nivou, ali nije nam trebalo puno da dobijemo ono što želimo; promociju najljepšeg mjesta na svijetu. Najbolji web u regiji se u vrlo kratkom vremenskom roku popeo na prvo mjesto svjetskog web pretraživača ”Google”, a broj posjeta od otvaranja stranice do danas povećao se čak na 11.002  posjeta, od čega imamo pozamašan broj od 7.708 pojedinačnih posjetitelja.

Idemo malo na zemlje…

Najviše posjeta imamo iz Hrvatske, čak 7.447 pogleda, što iznosi sjajnih 65,17 %, a dosta nas je posjećivala i Bosna i Hercegovina sa 13, 88 % posjeta.

Moramo se ovim putem zahvaliti našim prijateljima iz Poljske od kojih imamo oko 300 posjeta, za što je kriva naša Marta kojoj šaljemo puno pozdrava. Moramo napomenuti kako smo iz Zagreba, Splita, Dubrovnika i Mostara u protekloj godini imali najvjernije posjetitelje.

Putem naše statistike otkrili smo i kako veliki broj komarnoljubaca koristi iPhone, te Android operativne sustave, jer samo putem njih prati nas više od 50 % posjetitelja.

 

Statistika

Na našu službenu e-mail adresu u protekloj godini dobivali smo različite i zanimljive upite, a neki su nas zaista lijepo i nasmijali. Moramo spomenuti jednu našu posjetiteljicu koju je zanimalo plivanje s dupinima, kolika je cijena, te kome se može obratiti. Zaista bi bilo lijepo kad bi to bilo moguće, zar ne?

Ovim putem, molimo one koji se u Komarnoj bave time da nam se jave, imamo dobar posao za njih.

Čak 30 % posjetitelja je nakon pogleda naše web stranice bilo zainteresirano za ljetovanje u Komarnoj, te su nam nakon toga slali mailove o lijepo provedenom vremenu. Sigurni smo da će se vratiti.

Nadamo se da će veliki broj vas i dalje sherati, lajkati te komentirati našu web stranicu, tako da iduće godine naša statistika bude još bolja. Najboljoj web stranici želimo sretan rođendan, a vama dragi naši veliki pozdrav iz naše Komarne!!!

Pošaljite dalje:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)