Srcem uz Prijatelje!

Prijatelji našeg mista i humanitarnih događaja,Udruga osoba s invaliditetom ”Prijatelj” Metković će 25.listopada 2012, godine će u sportskoj dvorani Metković održati humanitarni koncert ”Srcem uz Prijatelje”.

Prihod od prodaje karata biti će namijenjen kupnji kupnji novog kombi vozila prilagođenog za prijevoz osoba s invaliditetom i Neurofeedback uređaja, koji se koristi za pomoć kod djece s neurorizičnim ponašanjem.U cilju zaštite osoba s invaliditetom Udruzi je potrebno novo prilagođeno kombi vozilo, kako bi i dalje nesmetano mogla prevoziti osobe s invaliditetom te im na taj način omogućila socijalizaciju i potpuno sudjelovanje u društvu.

Prijatelji

 

 

 

 

 

 

Pozivamo Vas da i sami, prema vašim mogućnostima, doprinesete uspjehu ove humanitarne akcije.Na koncertu nastupaju : Jole i grupa Viva,Mate Bulić i grupa Delta,Marina Tomašević,Juraj Galina,Zorica Andrijašević Donna, Dalmatino, Teo Nikolac. Organizirana je i bogata lutrija.
Pozivamo sve ljude dobra srca da se sudjeluju u ovoj akciji te da vrate osmijeh na lice onima kojima je to najpotrebnije.

Via Metković dobri ljudi!! 🙂

Pošaljite dalje:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)