Lito 2012.

Završetak ljeta u našem kraju po nekom nepisanom pravilu donese jako lijepo vrijeme. Nekako kao da su utihnuli maestrali,  da se bura umorila, a jugo zaboravi da puše. Zvuči bajno? Istinski i jeste bajno!

Bonace su kao ulje, tek pokoja riba “pokvari” ovaj mir. Nema ljepše nešto na svijetu, ne postoji!

More Komarna u rujnu

More Komarna u rujnu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zaista su sretni oni koji mogu biti dio našeg nam lijepog mista u mjesecu rujnu. Za razliku od prijašnjih godina ovo lito ima dosta  više gostiju iako je kolovoz već davno prošao. Čemu to možemo zahvaliti? Vjerojatno jako lijepom vremenu ali i našem webu koji je dosta pridonio na popularnošću našeg mista 🙂 (nema šta najjači smo definitivno..)

Primjetili smo dosta novi gostiju na našoj plaži, da li smo im bili dobri domaćini? E, to ćemo tek vidjeti za nekih 270 dana kada se prvi počnu vraćati. Mi smo mišljenja kako se malo-gdje može pronaći ovako prijateljski raspoloženi ljudi poput nas iz Komarne. Ok, netko će reći da se hvalimo ali niz je argumenata da je stvarno tako… ne možemo se trenutno sjetiti niti jednoga ali Karel, Wojislav, Krystyna, i svi naši već “domaći” stranci dobro znaju o čemu govorimo!

Ako ta naša gostoljubljivost ne upali (a to je nemoguće) uvijek ostane kao dobar adut naše čisto more, onaj zalazak premo Hvaru i Braču i plaže ali i još mnogo mnogo toga.

Da Vas mi ne bi sada previše davili recite nam kako ste se Vi proveli ovo ljeto? Da li ste bili dovoljno dugo? Jeste li sreli stare prijatelje?

Možda zabacili štap koji put? Upecali šta..

Dite Komarne

Dite Komarne

 

Momci i vaterpolo

Momci i vaterpolo

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeste li igrali vaterpolo ili bar poželjeli igrati?

Jeste li dobro papali s društvom? Možda pizzu…mmm 🙂

Pizza lito

Pizza lito

Jesu li Vas bacali u more prvi puta pa ćete to pamtiti cijeli život 🙂 ?                                                                  Jeste li letjeli?

Buć, bać, boć

Buć, bać, boć

Leti leti

Leti leti

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jesu li Vam možda poklonili ljubav? Uvijereni smo da netko je 😉

Naša budućnost

Naša budućnost

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sigurno je i vas Jasminka zalila koji put, da, da priznajte 🙂 sigurno ste oko 21h pričali na plaži, a to se “ne smije” i eeeto nje s balkona poljeva 🙂 …naravno da se šalimo volimo svi mi našu Jasminku!

Lito 2012. još malo završava, opet onaj stari osjećaj tuge zašto još ne traje barem koji dan. Ima netko da nije tužan?

Za kraj, je li vam nedostaju Mateo, Ivo, Mrćo, Ivica, Maja, Tomo konobar,Nešo, Pero, Marin, Marko, Matea, Paulina, Dino, Ante, Senka, Maja, Kata, Wojslav, Karel, i mnogi mnogi drugi? … mi jedno samo znamo da sigurno Komarnoj i njima baš vi jako falite..

Do sljedećeg lita veliki pozdrav svoj našoj Dici 🙂 KOMARNA 🙂 🙂

 

 

 

 

Pošaljite dalje:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.