Lito u Komarnoj- najlipše lito!

Ljeto..ima li šta ljepše? Ima!! Ljeto u Komarnoj 🙂

Vidimo plaža je svaki dan sve punija i punija, netko voli gužvu netko mir, a u Komarnoj se sve to skupa može naći, ali mi domaći to vrlo dobro znamo. Turistička sezona nije baš najbolja, ali našu dicu to baš i ne dira previše uživaju na plaži i danju i noću! Možda bi se i stariji trebali ugledati na njih 😉

Sunca ima u izobilju, i kako prognoza kaže bit će neobično toplo sve do mjeseca listopada, pa možda i to izvuče sezonu na neku pozitivu.

Lipo naše misto

Lipo naše misto

 

 

 

 

 

 

 

 

 

U mistu uvijek neka događanja, Bikini radi punom parom, u Konobi i stari i mladih navečer! Zabava je odlična! Čak je i gostovao popularni pjevač Pero Kovačević 😉 Kako je bilo?Slika niže sve govori!

Ljepotice

Ljepotice

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Igralište sve punije, talenata sve više, a oni koji su otišli možda bi im bolje bilo da se vrate kako je i Bepo Matešić rekao “…nema tu sriće sine vrati se ti..nije u šoldima sve..”. Svi pitaju za turnir i pišu nam na facebook stranice kada će biti..hmm ove godine teško 🙂 možda u Dubokoj? Ah da oni nemaju igralište!

Vaterpolo gol je na starom mjestu, ali kao što to obično biva pravi vaterpolo kreće tek negdje početkom kolovoza, zato cure strpite se još malo pa ćete moći “pasti” oči 😉

Osim velike djece, punom je i mali beba! Mlade mame ne možemo ne primjetiti na plaži kako se igraju sa malim anđelim – dicom Komarne! Situacija je takva da ćemo imati jako puno novih ulica 🙂 Recite da li ima šta ljepše nego prošetati svoju bebu kroz najdraže misto? Još onako u suton..

Dite Komarne, mali Roko

Dite Komarne, mali Roko

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sve u svemu misto diše punim plućima, kako li će biti uskoro kada dođu svi koji nedostaju..živi bili pa vidjeli!

Veliki pozdrav svim koji nas prate iz Komarne!!

Pošaljite dalje:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.