Stiglo nam je ljeto!?

Da nam se ljeto već skoro približilo, svjedok su znatno visoke temperature u proteklih nekoliko dana. Naši najhrabriji kupači već su dokazali da je temperatura mora prikladna za kupanje, ali one koji već planiraju početak ljetovanja, ipak ćemo morati razočarati, jer slijedi nagli pad temperatura.

Kupanje

Svibanj nas je ugodno iznenadio ove godine, pa smo već pri samom početku mjeseca mogli uživati u sunčanju i kupanju. Naime, kako naši meteorolozi predviđaju, slijedi posljednja subota u kojoj ćete moći uživati u suncu i moru. Za vikend nas očekuje veliki pad temperature i to već tijekom subotnje večeri. Temperatura srednjeg dijela Hrvatske spustit će se čak do 15°C, dok će na Jadranu promjena temperature ipak biti umjerenija. U nekim dijelovima Hrvatske očekuju se i temperature ispod ništice, ali oni koji posjete Komarnu toga se ne trebaju bojati, ali do prizora na slici se treba još malo strpiti.

Ipak, da ne bude sve tako crno, od sredine sljedećeg tjedna će temperature pomalo rasti, pa će naši kupači krajem mjeseca moći početi konstantno uživati u kupanju u sve toplijem moru. Do početka sezone ”Komarna 2012.” i ”hvatanja boje” preostalo je još samo nešto više od mjesec dana, pa dragi naši pripremajte se i vidimo se uskoro!

Pošaljite dalje:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)