Hajduk Split gostuje u Opuzenu

Mnogi naši momci iz mista započeli su svoje prve nogometne korake na Neretvančevom igralištu u Opuzenu.Ovoga puta možemo gledati “bile” iz Splita u ŽIVO u Opuzenu! Neki će reći “ta će oni” ali moglo bi biti zanimljivo!

Valja napomenuti da će Hajduk utakmicom u Opuzenu uveličati osamdeseti rođendan Neretvanca. Ovo je još jedna u nizu prijateljskih utakmica koje će splitski klub odigrati ovog proljeća. Bijeli su u subotu trebali odigrati prvenstvenu utakmicu u Varaždinu, međutim kako su Varaždinci izbačeni iz lige, susret će biti registriran rezultatom 0:3.

Utakmica s Neretvancem na rasporedu je u subotu u 16.30 sati. Inače, u Opuzenu postoji veliki broj navijača Hajduka, a prošle godine su se svi igrači Neretvanca zajedno s trenerima učlanili u “Naš Hajduk”.

Hajduk je ovog proljeća već odigrao prijateljske utakmice u Orašju s Napretkom, te prošle subote s Papukom u Orahovici. Nakon Opuzena, slijedi još jedna takva utakmica u Baškoj Vodi (13.05.) gdje će “bijeli” uveličati 90. rođendan tamošnje Uranije.

U našem mistu ima dosta ljubitelja bile ali i prave boje, naravno nikada se nismo dijelili ipak smo mi svi Hrvati. Za sve ljubitelje nogometa blizina i lijepo vrijeme prava su pozivnica za ovaj nogometni spektakl!

Živili dobri ljudi!

www.dalmacijanews.com

 

 

Pošaljite dalje:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)