Komarna Vas vodi na EP u nogometu NOVO!

Posljednjih dana šetajući našim mistom kojemu se svi divimo liti i naročito zimi onako kada nas prijetelji pitaju gdje ljetujemo, a mi s ponosom kažemo “U Komarnoj!” naišli smo na čudne stvari na plaži!

Nažalost i kod nas ima dosta nesavjesni mještana, jako neobzirni prema Komarnoj ali i svima nama. Možda će fotografija niže izazvati simpatije ili osmijeh na licima dok budete čitali ali baš i nije smiješno…

TV Komarna

TV Komarna

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na prvi pogled zapitali smo se možda netko ne želi plaćati HRT pretplatu? Ili je možda u Solin-građi na popustu kupio novi LCD? Ili Melody u Metkoviću daje gratis TV!  Bilo kako bilo i oni slučajni turisti koji su trenutno u Komarnoj koji je jako malo kao i svi drugi normalni mještani postavljaju pitanje “Zar je ovo moguće?”

Mi mlađi mislimo da je vrijeme da napravimo akciju čišćenja mora ispred Komarne. Lako se hvaliti ulovima u podvodnom ribolovu, ali kada treba napraviti nešto za misto svih tih ronilaca nigdje nema. Hvala Bogu puno ih je naše misto pa zašto ne bi organizirali neku akciju npr na samom početku lita?

Razne Eko udruge već su u punom pogonu, svjedoče razne slike iz akcija u kojem sudjeluje i naš bivši sumještanin Tino Ćelić, šteta što takvih ljudi kod nas nema više. Ali kako kažu na mlađima svijet ostaje tako ćemo i m i uzeti stavri u svoje ruke i napraviti neštp korisno za naše misto kad stariji nisu!

Za kraj Vas pitamo niste valjda mislili da idete s nama na EP u nogometu? Evropski prvenstava će biti svako dvije, ili četri godina, a Naša Komarna će biti uvik tu dolje podno magistrale, a da bi bila još ljepša potrebni smo joj na razne načine!!

Srdačan i već pomalo ljetni pozdrav iz Komarne svim dobri ljudima!

 

 

Pošaljite dalje:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)