Dobri ljudi

Dragi naši,izuzetno nam je drago što je na sajmu Gast u Splitu koji se održavao od 21.-25.ožujka 2012. godine koji je predstavila udruga Uosi Prijatelj iz Metkovića i naše malo misto imalo svoga člana. Riječ je o našoj Marini. Udruga je sa svojim proizvodima koje izrađuju, njeni članovi, osobe sa invaliditetom zagospodarila sajmom i oduševila sve prisutne.

Marina & Mladen

Marina & Mladen

U sklopu sajma dana 24.ožujka 2012. je održana humanitarna akcija Dobri ljudi u kuhinji kojom se promovira jedan drugačiji odnos prema osobama s invaliditetom te dokazuje da, bez obzira na fizičke barijere, osobe s invaliditetom ravnopravno sudjeluju u ispunjavanju bilo kojih obaveza, ali ih se isto tako želi potaknuti na aktivnije sudjelovanje u svim segmentima društvenog života.

 

 

 

Lijepa Marina nam je prenijela i dojove iz prve ruke:”Kuhala sam sa Mladenom iz grupe TBF kao članica Udruge osoba s invaliditetom “Prijatelj”. U kuhanju su sudjelovale i druge javne osobe poput Dražena Zečića i Slavena Jurića. Iz Splita smo se vratili puni pozitivnih dojmova te smo ponosi što smo kao Udruga imali čast sudjelovati na Sajmu Gast.”

Kako je to sve izgledalo  možete vidjeti u našoj galeriji:

Komarna je ponosna na Marinu kojoj se zahvaljujemo na svim materijalima i slikama! 🙂

 

 

 

 

 

Pošaljite dalje:

Jedan komentar za Dobri ljudi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)