”Dica Komarne” – naš najveći ponos

🙂

Da animatori dobre ljetne zabave nisu samo odrasli, pokazala su nam naša dječica. Naime, osim memorijalnog malonogometnog turnira, večernjih ”svirki” ispred Ville Bili, natjecanja u ribolovu, vaterpolu i kartama, prošlo ljeto smo mogli uživati i u programima koje su pripremila ”dica Komarne”.

Sigurno se svi sjećate dječje predstave i Supertalent show-a na igralištu. Bez obzira na ne tako bogatu publiku, djeca su uživala i očigledno bila presretna, jer se ostvario njihov plan kojeg su smišljali i više od mjesec dana. Kako doznajemo od njih,  htjeli su napraviti nešto što bi razveselilo stariji dio publike i na taj način dokazati da i djeca mogu puno toga napraviti. Inspirirani televizijskim show-om, umjesto na male ekrane donijeli su zabavan štih kojeg je svatko mogao doći pratiti uživo na naše poznato igralište.

Bilo je glumaca, pjevača, plesača, a da ugođaj bude potpun, djeca su čak odabrala i žiri. Tako su televizijskog ”opasnog trojca” u našem mistu zamjenile Matea, Marina i Paulina, koje su se znatno trudile kako nikoga od naših malih natjecatelja nebi razočarale svojim ocjenama.

Tako je prvo mjesto žirija i publike zauzeo Karlo koji je pjevao i svirao. Treće mjesto žirija i drugo mjesto publike zauzele su Lana i Lucija, koje su bile i voditeljice samog show-a.  Drugo mjesto publike zaradili su Dora i Niko, a treće mjesto žirija i publike pripalo je Jasmini. Šećer na kraju bio je maleni Bruno koji je imao svoju posebnu plesnu točku, ali samo kao gost show-a ;).

Za kraj sveukupne dječje zabave bitno je bilo zahvaliti našim momcima Peri i Mirku koji su za ovaj mali dječji show, djeci čak priuštili razglas i svu potrebnu opremu. Hvala momci! 🙂 (Ispričavamo se ako smo nekoga izostavili). Zanimljivo je to što su djeca u tom svom malom pothvatu impresionirala stariji dio publike i svojim interpretacijama dokazala da zaista na mladima svijet ostaje.

POBJEDNIK ANKETE ZA NAJZGODNIJEG FRAJERA

 

Pobjednik Martin 🙂

Putem naše ankete odabrali ste najzgodnijeg frajera Komarne 2011. godine. Titulu pobjednika zaslužio je Martin Bošnjak, koji sa svojom mamom Natašom, tatom Marijem i sekom Ivom svako ljeto provodi upravo kod nas. Pobjedu je zaslužio sa 39 % vaših glasova, čime znatno prednjači nad Mladenom Juračićem koji je sakupio 15 % glasova. Treće mjesto pripalo je Jerki Talajiću sa 14 % glasova. Ostali sudionici ankete ne trebaju biti razočarani, jer je svako ”dite Komarne” posebno na svoj način. Kako doznajemo, Martina je ova anketa znatno razveselila, skupa s njegovim ponosnim roditeljima. Nama je drago što smo Martina učinili sretnim, ali se isto tako nadamo da će svoju titulu obraniti i ovo ljeto. 🙂 Martine, čestitamo još jednom. (O nagradama ćemo se dogovoriti ovo ljeto). 😉 Ispod teksta vam donosimo neke manekenske fotorafije našeg zgodnog frajera! 🙂

Živila dica Komarne!

 

 

 

 

 

Pošaljite dalje:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)