* Komarna na društvenim mrežama

Pratite Komarnu na društvenim mrežama 🙂

Danas vrlo popularan način komunikacije su društvene mreže na internetu. Na ljestvici najpopularnijih društvenih mreža u svijetu, prednost još uvijek drži facebook, čija se popularnost svakim danom sve više povećava. Zanimljiva je činjenica, da samo u Hrvatskoj svaka četvrta osoba ima otvoren aktivni profil na facebook-u.

Zbog ljubavi prema našoj Komarnoj, prije godinu dana odlučili smo malo podignuti i njenu popularnost otvaranjem, svima vama poznatog profila ”Komarna službene stranice” i što mislite jesmo li pogriješili? -Naravno da ne! Lijepo je bilo vidjeti veliku zainteresiranost ostalih korisnika koji su Komarnu dodavali za prijatelja. Sve je započelo zezancijom na račun mještana, postavljanjem smiješnih slika, objavljivanjem raznih videa sa ljetnog provoda, a broj prijatelja se sve više povećavao. Danas profil Komarne ima gotovo 3000 fb prijatelja, a vjerovali vi ili ne, barem 80 % njih su naši vjerni gosti, kojima smo na ovaj način omogućili da Komarnu prate i onda kada ne provode vrijeme u njoj.

Zahvaljujući našim vjernim mještanima koji žive u Komarnoj, možemo uživati u raznim novostima, slikama zime, posjeta dupina i čarobnih zalazaka sunca, a na zidu se često pojave dosjetke, šale ili pozdravi naših prijatelja iz dalekih krajeva.

Profil se trenutno sastoji od 14 foto albuma s prekrasnim slikama prirode i okolice Komarne, spretnih ulova naših ribolovaca, ljetnih zabava, naših poznatih lica, naših popularnih ulica, trgova i stadiona, a i slika posvećenih našim dragim prijateljima koji nažalost više nisu s nama, ali ih Komarna zauvijek čuva duboko u sebi.

Nevjerojatno je kako i malo mjesto može prerasti u mjesto puno ljubavi, gdje svi naši vjerni posjetitelji jedva čekaju ponovno doći. Ali to nije sve, nije Komarna zaslužila samo profil na facebook-u, jer ima svoje goste koji je prate i na Twitter-u pa smo onda i tamo napravili profil, istu popularnost i zanimanje očekujemo uskoro i na Rss kanalu, dok je vrhunac vjernosti prema našoj ljepotici upravo naša novootvorena web stranica, čije ćete objave, nadamo se i dalje pratiti 😉

I za kraj jedna lijepa vijest… Naime, odlazi nam zima! Da, da, snijeg se lagano topi, a temperature se sve više povećavaju, znači li to da će uvala uskoro biti puna, a o rivi i da ne govorimo? – Možda, jer od ljeta nas dijeli još samo malo, jer nam je proljeće već pred vratima. Svi vi koji ste nas mislili posjetiti ovih dana sigurno ćete se razveseliti kad čujete da je današnja temperatura visoka čak 12°C, a sunce je obasjalo prirodu, idealno vrijeme za šetnju, jer je za kupanje ipak još prerano…

Lijep pozdrav od nas 🙂 Uživajte u suncu 🙂

Iiiiii sunčana pjesmica našeg prijatelja Nene Belana  ;))

YouTube Preview Image

 

 

Pošaljite dalje:

5 komentara za * Komarna na društvenim mrežama

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)