** Dan zaljubljenih **

Sretno Valentinovo!

Stara poslovica kaže: ”Kap ljubavi je mnogo više nego ocean razuma”. Ljubav je zaista divna, a pokazuje nam to i naša Komarna koja je na današnji dan, Valentinovo u posebnom duhu.

Jeste li znali da se mnogo ljubavi dogodilo u Komarnoj? Da, da, zvuči možda pomalo nemoguće, ali ne mora se uvijek raditi o ljudima. Svaki dan u kasnijim popodnevnim satima ljube se sunce i more, galeb na rivi uvijek ima svoju bolju polovicu, a priroda je uvijek u najboljem skladu. A koliko samo ljudi poznajemo koji su danas zaljubljeni ili već imaju obitelj, a upoznali su se, gdje drugo nego na ljetovanju u Komarnoj. Možda će se mnogi još u njoj i sresti, ali sve u svemu ljubav je u zraku.

Imate li vi možda iskustva sa zaljubljenošću u Komarnoj? Jeste li možda jednom davno imali neku staru ljubav u Komarnoj, da vam je još urezana u sjećanje? Poznajete li nekoga tko se tamo upoznao, a još uvijek se voli? – Bilo bi lijepo da svi budemo u duhu današnjeg dana, pa nešto lijepo podijelimo u komentarima.

Komarna je još uvijek pod snijegom, ali je ipak obasjana suncem, zamislite sunce i snijeg, pa to se zove ljubav 🙂 Nije navikla na ovakvu zimu, ali je još uvijek lijepa i željno očekuje proljeće. Uživajte u današnjem danu, Komarna Vam želi sretno Valentinovo 😉

Za kraj, lijepa pjesma o ljubavi i proljeću  😉

YouTube Preview Image

M.T.

 

 

 

Pošaljite dalje:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *