Snježne radosti u Komarnoj

Snijeg u Komarnoj

Čak i mjesta s najsunčanijim danima u godini ponekad iznanadi snijeg, neki su mislili da je nemoguće, ali naša Komarna  je posljednja dva dana pod snijegom. Inače, kod nas snijeg pada vrlo rijetko, ali kad nas posjeti, vrijedi ga iskoristiti. Iznenađujuće je kako Komarna tako lijepo izgleda po svim vremenskim prilikama, jednostavno se prilagodila i svoju ljepotu pokazala i pod snježnim pokrivačem.

Naši mještani koji ovih dana uživaju u snježnim radostima poslali su nam fotografije kako bi nam dočarali našu Komarnu u pravom zimskom izdanju. Kad se budete na ljeto kupali i sunčali, hoćete li moći zamisliti sliku Komarne u bijelom? – Zvuči nezamislivo, ali zbilja je prekrasno. Put kojim na ljeto obično iz jutra pješačimo prema uvali sada je postao skijaška staza, a igralište je pretvoreno u klizalište.

More je lagano uzburkano, a maestral se nakratko odmara, kao i sunce. Pa zaslužila je i Komarna da barem nekad uživa u zimi, a kako stari kažu ”Oštra zima, dugo ljeto”, zato dragi mještani uživajte u zimskim radostima dok još možete, jer nas čeka dugo, toplo ljeto. 🙂

 

Zvijezda Komarne – Snješko Komarnić

Snješko Komarnić

Snježni dani posebice vesele mlađe mještane Komarne. Svatko je našao svoju zanimaciju. Netko se kliže, netko se sanjka, netko skače u netaknuti snijeg, oni najhrabriji će možda iskušati i more, a oni kreativniji okušali su se u pravljenju snješka bjelića, koji je kao novi, ali ”privremeni” mještanin Komarne dobio novo ime – Snješko Komarnić. Napravljen je od prvog snijega koji je pao ove godine, a nadamo se da će se netko potruditi i napraviti mu malo većeg prijatelja i poslati nam fotografije. 🙂

Snješko Komarnić još će nekoliko dana uživati u ljepotama Komarnoj, sve do izlaska prvih zraka sunca, a onda ćemo se nažalost morati oprostiti od njega.

Veliki pozdrav iz snježnog raja na zemlji 🙂

 

 

 Fotografije Komarne u bijelom:

Pošaljite dalje:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.