Navijački blog EP u vaterpolu

Zdenko sa svojim prijateljima na EP u vaterpolu

 

Svi sportski zaljubljenici jučer su mogli uživati u igrama najboljih vaterpolo reprezentacija na EP koje se održava u Nizozemskoj, a da naš web za početak odlično funkcionira, potvrđuju nam naši mještani iz dalekih krajeva, koji su nam sa zadovoljstvom već počeli slati neke svoje doživljaje, čak i onda dok nisu u Komarnoj. Tako je naš dragi mještanin Zdenko, zajedno sa svojim prijateljima svim srcem bodrio Hrvatsku na Europskom prvenstvu u vaterpolu u Nizozemskoj.

Po Zdenkinim fotografijama koje nam je poslao. atmosfera je bila odlična, detalj koji nas je oduševio je natpis ”KOMARNA” na hrvatskoj zastavi. Crnogorci su i sa našom pomoći odigrali neriješeno sa Španjolcima, a Mađari su i bez navijanja ove ekipe pregazili Grke. S obzirom da naše Barakude nisu završile uspješno, srce je punom parom kucalo za njih. Hrvatska zastava viorila se iz publike i ponos je bio na najvišoj razini.

Svaka čast na podršci za Hrvatsku. Vi i vaši prijatelji ste dokaz da je i u trenutcima poraza lijepo biti uz svoju momčad. Zahvaljujemo se Zdenki na kratkom izvještaju i fotografijama, a ukoliko i vi želite biti dio naše web stranice, šaljite nam svoje doživljaje.

Natpis ''KOMARNA'' na hrvatskoj zastavi

 

Lijep pozdrav od administratora!

Pošaljite dalje:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)