Zalasci sunca

Lubitelji ste romantike? Volite šetnje s voljenom osobom? –Onda sigurno volite zalaske sunca, nama najljepši dio dana. U Komarnoj je to specifično (sigurno pomišljate da se hvalimo, ali to je uistinu tako).

Nema ljepšeg dijela dana od onog kada sjednete na balkon, na verandu ili plažu, eventualno uz neku romantičnu večeru i vino, a uz to gledate veličanstven scenarij u daljini; vrijeme kada se ljube nebo i more, a nježna bakreno-narančasta boja obasjava cijelo naše mjesto.

 

YouTube Preview Image

 

U to vrijeme obično nas posjećuju dupini, zaljubljeni su negdje uz obalu, a igralište se polako puni. Oni kojima je dosta sunca u to se vrijeme čak idu kupati, ali to su opet oni romantičari koji vole bonacu i kontrast boja u sumraku. Kroz nekoliko godina upravo takve duše zabilježile su neke najljepše zalaske.

Fotografije su snimljene iz raznih kutaka, a stigle su sa različitih adresa, pa su vjerojatno neke zabilježene i za vrijeme susreta zaljubljenih, zamislite; u najromantičnijem trenutku. Mi smo izabrali najljepše, a ukoliko ste i vi snimili jedan od zalazaka u Komarnoj, slobodno nas kontaktirajte komarna@net.hr i pošaljite fotografije. Najljepše ćemo objaviti na našoj stranici.

 

 

 

 

Pošaljite dalje:

5 komentara za Zalasci sunca

 1. romantičarka kaže:

  prepreprelijepoooo :)))

  Super ili loše: Thumb up 0 Thumb down 0
  Odgovori
 2. Iva kaže:

  Nedostaje me Komarna :/

  Super ili loše: Thumb up 0 Thumb down 0
  Odgovori
 3. Komarna kaže:

  Draga Iva, brzo nam stiže ljeto, još samo 150 dana, ako nas posjetiš, neće ti više nedostajati 😉

  Super ili loše: Thumb up 0 Thumb down 0
  Odgovori
 4. Antea kaže:

  Drago mi je vidjeti da su se moje slike našle na ovoj stranici… Najdraža Komarna, uvijek nedostaje i nikada je se ne možemo dovoljno nauživati! Naš mali raj 🙂

  Super ili loše: Thumb up 0 Thumb down 0
  Odgovori

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *