Zalasci sunca

Lubitelji ste romantike? Volite šetnje s voljenom osobom? –Onda sigurno volite zalaske sunca, nama najljepši dio dana. U Komarnoj je to specifično (sigurno pomišljate da se hvalimo, ali to je uistinu tako).

Nema ljepšeg dijela dana od onog kada sjednete na balkon, na verandu ili plažu, eventualno uz neku romantičnu večeru i vino, a uz to gledate veličanstven scenarij u daljini; vrijeme kada se ljube nebo i more, a nježna bakreno-narančasta boja obasjava cijelo naše mjesto.

 

YouTube Preview Image

 

U to vrijeme obično nas posjećuju dupini, zaljubljeni su negdje uz obalu, a igralište se polako puni. Oni kojima je dosta sunca u to se vrijeme čak idu kupati, ali to su opet oni romantičari koji vole bonacu i kontrast boja u sumraku. Kroz nekoliko godina upravo takve duše zabilježile su neke najljepše zalaske.

Fotografije su snimljene iz raznih kutaka, a stigle su sa različitih adresa, pa su vjerojatno neke zabilježene i za vrijeme susreta zaljubljenih, zamislite; u najromantičnijem trenutku. Mi smo izabrali najljepše, a ukoliko ste i vi snimili jedan od zalazaka u Komarnoj, slobodno nas kontaktirajte komarna@net.hr i pošaljite fotografije. Najljepše ćemo objaviti na našoj stranici.

 

 

 

 

Pošaljite dalje:

5 komentara za Zalasci sunca

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)