Za sezonu spremni

Okrenuo je još jedan tjedan u lipnju i sve smo bliže ljetu, a vrijedni članovi UDRUGE „DITE KOMARNE“ ne miruju.

Tek što su uredili OKUKU krenulo se s daljnjim uređenjem Komarne. Žrtvujući svoje slobodne vrijeme, svoj su angažman članovi, UDK zajedno sa Vatrogascima općine Slivno usmjerili na čišćenje i pranje ulica mjesta kako bi izbrisali tragove nereda koje su nam ostavili graditelji nakon zatvaranja sezone radova.

Eko ophodnje UDK zabilježile su oštećenja na zaštitnoj mreži našeg igrališta. Uz veliku pomoć Općine Slivno i koordinaciju UDK po snimanju stanja pristupilo nabavi potrebitog materijala i radovima, kojima su se otklonili uočeni nedostaci i igralište pripremilo za sigurno korištenje.

Kako cijeli tjedan ne bi protekao samo u radnim aktivnostima, našlo se vremena i za opuštanje na Rivi, gdje je naš Ivo organizirao gledanje prve nogometne utakmice Hrvatske reprezentacije na Europskom prvenstvu u nogometu. Vrijeme opuštanja naš predsjednik Petar iskoristio je za potpisivanje još jednog ugovora sa Dubrovačko neretvanskom županijom, za sufinanciranje naših projektnih aktivnosti.

Da bi opravdali naslov ovoga teksta, UDK organizirala je košnju zelenih površina, a prvenstveno od ulaska u mjesto do igrališta, kako bi se ovako uređeni krajobraz uklopio u prethodno uređenu OKUKU.

Pošaljite dalje:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)