Meteorit pao u Komarnu?!

METEORIT– komad kometa ili planetoida, koji inače iz Svemira padne na površinu Zemlje ili nekog drugog nebeskog tijela, jučer u poslijepodnevnim satima pronađen je u Komarnoj?! Fantastična priča iz našeg mista stigla je i do našeg uredništva! Naš dragi sumještanin Petar Capito Šešelj u blizini svoje prelijepe kuće trokatnice, koja ima i veliku taracu, pronašao je nešto nesvakidašnje-“METEORIT”! To je zbilja neobičan događaj, pa nismo mogli odoljeti da ne  kontaktiramo mladog gospodina i dobijemo informacije iz prve ruke.

Naš portal prvi objavljuje ekskluzivne fotografije i intervju sa našim Petrom!

Meteroit

Meteroit u Komarnoj

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Petre, možete li nam reći gdje ste pronašli ovaj za sada neobjašnjivi predmet?

– Jučer sam u šumi iznad svoje kuće šetao svog psa zvanog Rex. Zajedno smo tražili mačku koja je pobjegla. Međutim, umjesto mačke smo pronašli ovaj neobjašnjivi predmet. Bio je na jednom kamenu, cijeli razliven po njemu. Odmah mi se učinio neobičnim pa sam ga odlučio uzeti.

Možete li nam ga malo opisati?

Vjerovali ili ne jako je težak, ima sigurno oko 2 kg, i jako je neobičan!

Meteroit

Danas meteroit, a sutra?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Da li vas je netko kontaktirao iz medija?

Da, 24 sata, ali i jedna doktorica znanosti, znatiželjna žena 🙂

Mislite li da je ovaj neobičan predmet zaista nešto vrijedno ili samo predmet zezancije u Komarnoj?

Ljudi koji su me kontaktirali djelovali su veoma ozbiljno, s obzirom da je danas sve moguće valja pričekati mišljenje stručnjaka, možda postanemo centar Svemira, a možda i ne. Nakon Kominskog varana sve je moguće 🙂

Dragi Petre, zahvaljujemo se na Vašem vremenu.

Hvala i Komarna službenim stranicama, pratit ću vas i dalje 😉

 

– Valja spomenuti da je sličan ovakav predmet nedavno pao kod Križevaca, te se predpostavlja da je stigao s Jupitera ili Marsa. Težio je kilogram i pol, a astronomi su bili veoma zainteresirani za njega, pa bi osim Križevaca uskoro mogli posjetiti i Komarnu. Ljeto nam se bliži, svaki dan nešto novo, a svaki trenutak proveden u mistu poseban je u svakom pogledu. Mnogi turisti nas pamte kao ribarsko mjesto ali kako je krenulo, izgleda da će nas početi posjećivati i lovci na meteorite!

Živili dobri ljudi!

 

 

Pošaljite dalje:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)