Intervju dugogodišnjeg člana UDK – Goran Rosha Jerkić

Jedna karika bez koje teško da bi mogli komunicirati prema “vani” sa svim informacijama, a podršku nam daje tiskara Trag Duo iz Zagreba je u vlasništvu našega člana Gorana Jerkića popularno znanog kao Rosha.

Često materijale koje nam njegova ekipa napravi koristimo i na našoj web stranici, na našim facebook stranicama, u našim objavama, ali i u ljepljenju obavijesti po Komarnoj i okolici kada se organizira neki događaj 🙂 Naravno, u Komarnoj i psi znaju gdje treba obavljati nužde, a gdje ne zahvaljujući oznakama koje je napravio i poslao nama naš dragi Goran!

Ako ste mislili da je to TO – e pa nije jer Goran već dugi niz godina daje maksimalan trud kako bi Udruga mogla funkcionirati i jako je bitan kotačić u cijeloj našoj priči.

Zapravo pravo je pitanje tko je Goran Rosha Jerkić:

GRJ: Rođeni Čapljinac, rođendan slavi od 1971. godine. Nakon završene srednje škole u Čapljini upisuje i završava grafički fakultet u Zagrebu gdje i danas živim sa ženom Helenom i sinovima Leom i Franom – naravno svi smo članovi Udruge Dite Komarne!

Od kada ljetujete u našem Malom mistu?

GRJ: Dugu, dugo još od 1978. godine, a parvi prijatleji su mi bili Vedran Plećaš i Nešo. Danas se družim sa svim dobrim ljudima Komarne bili mladi ili stari. Volim Komarnu i mislim da ću tu provoditi što više vremena kako godine idu jer jednostavno – nema ljepšeg mjesta.

Kako gledate na Udrugu Dite Komarne kojoj ste član već godinama?

GRJ: Jednostavno sam ponosan! Toliko toga smo napravili samo prošle godine – od dječjeg igrališta, oleandera, klupa na Rivi, sreet work out-a, da o Alki ne pričam. TOP!

Što očekujete od Udruge sljedeći par godina?

GRJ: Očekujem sa da istim žarom svi skupa doprinosimo boljitku Komarne. Svi kao jedan.

Najdraži trenutak u mladosti od kad ljetujete u Komarnoj?

GRJ:Kada smo napravili prvi koš za basket i moj prvi prelaz preko kanala na Pelješac. ELAN 3.99 Tomos motor 4 ks, veliki valomi. To se pamti.

Opišite vaš idealan dan u Komarnoj?

GRJ: Ustajanje u 05:00h. Odlazak na tenis u Metković. Popijem kavu s ljutim protivnikom u 7h u Sportskoj ulici, pri povratku svratiti na pijacu i kupiti svježe voće i povrće. Nakon tržnice via Komarna, doručak, sa obitelji kupanje do 11-12h, ručak pa popodnevni odmor. 16.00h kava, 17:00-20:00h kupanje na plaži sa obitelji. Poslije večerica i sportske aktivnosti sa djecom na igralištu. 23:00h spavanje 😉

5 brzih pitanja za kraj:

  • riba ili meso? RIBA
  • Uvala Beach Bar ili Bikini Bar? BIKINI
  • Maestral ili bura? MAESTRAL
  • Čapljina ili Komarna?
  • Most u Komarnoj/da ili ne? DA

 

 

Pošaljite dalje:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.